Platenspelers

Met een platenspeler geniet u van het pure geluid van uw LP’s. Ons assortiment bestaat zowel uit moderne als retro uitvoeringen. U vindt hier de beste platenspelers van de merken Soundmaster, Muse, Krüger&Matz en GPO. De mooiste platenspelers in diverse kleuren bestelt u gemakkelijk en snel. Vandaag voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag gratis thuisbezorgd!

Bestel uw platenspeler nu!

Bij 123Platenspeler hebben wij een groot assortiment platenspelers op voorraad. Er zit er dus altijd wel eentje bij voor u. We hebben een mooie combinatie van de oude en nieuwe generatie platenspelers. Gaat u voor het authentieke geluid van een LP of kiest u voor een apparaat met de nieuwste technologische snufjes? Wij adviseren u graag! Naast platenspelers hebben we ook een groot aantal andere audioproducten beschikbaar.

Onze merken

We hebben een ruim assortiment platenspelers beschikbaar, hiervoor werken wij samen met kwalitatief hoogstaande merken zoals:

Platenspelers accessoires

Naast platenspelers bieden wij ook accessoires aan voor uw platenspeler, denk hierbij aan platenspeler meubels, reserve naalden, schoonmaaksets, platenkoffers, platentassen, opbergkratten, powerbanks en casettebandjes. Deze accessoires komen van kwalitatief hoogstaande merken zoals Soundmaster, GPO, Krüger&Matz en Maxell.

Bestelling en levering

Wij streven ernaar om klanten zo makkelijk mogelijk te laten bestellen. Ook vinden wij dat de producten zo snel mogelijk bij u thuis moeten zijn, zowel via de post of via onze bezorgdienst. Door deze snelle levering en onze 30 dagen omruilgarantie heeft u ruim de tijd om uw product uit te proberen. Ook hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie. Hiermee verzekeren wij u dat wij alles op alles zetten om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over onze platenspelers of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord en adviseren u graag bij de aankoop van jouw nieuwe platenspeler.