Over ons

123platenspeler is een webshop voor consumenten met een uitgebreid assortiment elektronica. Wij zijn onderdeel van RM handel dat is opgericht in 2015. Omdat wij onze passie volgen zijn wij 24/7 bezig met de laatste trends en ontwikkelingen op de markt waardoor wij veel nieuwe en innovatieve producten aan u kunnen aanbieden. 

Bij ons kunt u terecht voor de mooiste geluidsproducten, zoals koptelefoonsradio’s en zelfs platenspelers. Ons assortiment bestaat uit artikelen van verschillende merken als Soundmaster, Muse, Krüger&Matz, en nog vele anderen. 123platenspeler heeft geen winkel of showroom waar u de producten kunt komen bekijken. Alle verkopen gaan via onze site. Wel kunt u ervoor kiezen om uw producten af te halen als u dit aangeeft tijdens het bestellen. 

Tevens kunt u bij ons altijd rekenen op gratis verzending en twee jaar garantie op uw aankoop. Door onze 30 dagen omruilgarantie heeft u ruim de tijd om uw product uit te proberen. Tot slot garanderen wij dat wanneer u voor 16:00 uur bestelt, uw pakket de volgende dag wordt geleverd! 

Heeft u vragen en/of opmerkingen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op! Dit doet u via info@123platenspeler.nl