Koptelefoon kopen

Wanneer u een koptelefoon wilt kopen bent u bij 123Platenspler vanzelfsprekend aan het juiste adres. Tijdens het sporten, studeren, werken, gamen of gewoon even ontspannen, koptelefoons worden tegenwoordig dagelijks gebruikt tijdens verschillende activiteiten voor diverse doeleinden.

Al in 1881 werd de eerste headphone gebruikt. Deze apparaten waren vrij zwaar en alleen telecombedrijven hadden deze in bezit. In 1919 werd de koptelefoon ook voor de consument uitgevonden. Echter was deze zeer primitief. Het luisteren naar muziek veranderde voorgoed in 1958 toen de persoonlijke hoofdtelefoon op de markt kwam en de eerste stereo-lp’s werden geïntroduceerd. Later, in 1980, verscheen hier nog een modernere versie van; de walkman. Deze compacte en lichte hoofdtelefoon werd los verkocht. Pas in 2001 werd de wereld van muziek op zijn kop gezet en werden de in-ear oordoppen geboren. Vandaag de dag kennen we zelfs de oordoppen die geheel draadloos zijn en zijn koptelefoons niet meer weg te denken!

 Koptelefoons anno nu

Tegenwoordig worden er verschillende soorten koptelefoons onderscheiden. De drie grootste categorieën zijn:

  1. Over-Ear koptelefoons
  2. On-Ear koptelefoons
  3. In-Ear oordoppen

De Over-Ear en On-Ear koptelefoons zijn groter dan de In-Ear oordoppen. Het verschil tussen deze is dat de ene koptelefoon over het volledige oor valt, de ander rust op het oor. Met een Over-Ear koptelefoon wordt u dus ook afgesloten van omgevingsgeluiden. Tot slot zijn de In-Ear oordoppen praktisch door het formaat en gewicht, en ze zijn niet groot en opvallend. 

Welk soort koptelefoon het meest geschikt is voor u hangt af van de activiteiten waarvoor u de koptelefoon wilt gebruiken. Wilt u tijdens het studeren of werken afgesloten worden van omgevingsgeluiden en enkel naar muziek luisteren? Kies dan voor een Over-Ear koptelefoon! Of wilt u tijdens het hardlopen of de fitness naar uw eigen muziek kunnen luisteren? Dan zijn In-Ear oordoppen wellicht beter geschikt. Wanneer u niet zeker weet welke koptelefoon het beste bij uw situatie past kunt u gerust contact opnemen! Wij adviseren u graag.

Bestel uw koptelefoon nu!

Bij 123Platenspeler.nl hebben we een groot assortiment koptelefoons op voorraad. Er zit er dus altijd wel een bij voor u. Onze koptelefoons worden onderverdeeld in de volgende categorieën:

  1. In-Ear
  2. On-Ear
  3. Draadloos
  4. Sport
  5. Gaming Headset

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor accessoires voor uw koptelefoon. Gaat u voor een draadloze koptelefoon, of wilt u er een die geschikt is voor gaming? Wij adviseren u graag! Naast koptelefoons hebben we ook een groot aantal andere audioproducten beschikbaar.

Bestelling en levering

Voor ons is elke klant speciaal. Met ons zeer uitgebreide assortiment zit er dan ook voor iedereen een passend product tussen. Wij zijn doorlopend bezig met de laatste ontwikkelingen en trends. Hierdoor kunnen wij veel nieuwe en innovatieve producten aan u aanbieden. Wij streven ernaar om klanten zo makkelijk mogelijk te laten bestellen. Ook vinden wij dat de producten zo snel mogelijk bij u thuis moeten zijn, zowel via de post als via onze bezorgdienst. Door deze snelle levering en onze 30 dagen omruilgarantie heeft u ruim de tijd om uw product uit te proberen. Ook hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie. Hiermee verzekeren wij u dat wij alles op alles zetten om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Meer informatie? Neem contact op!

Wilt u graag een koptelefoon kopen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan u graag te woord en adviseren graag bij de aankoop van jouw nieuwe radio of platenspeler.